A HUBER+SUHNER AG

  A svájci központú HUBER+SUHNER AG-t két, százéves múltra visszatekintő családi vállalkozás alapította 1969-ben. A mára minden kontinensen és minden jelentősebb országban megtalálható termékeket gyártó cégcsoportnál mintegy 3000 munkatárs dolgozik. A globális jelenlét, gyors reagálás és szállítás, valamint a minőségi követelmények betartásával a hangsúly a megrendelői igényeken van.

  A bevezetett és ISO 9001, ISO 14001, QS-9000 és EN 29001 minőségi tanúsítványokkal rendelkező HUBER+SUHNER AG a gyártás és a szolgáltatás minden tevékenységét lefedően biztosítja a legmagasabb követelményeknek való megfelelősséget.

  Mára a vezeték és kábel üzletág több évtizedes tapasztalatra tekint vissza, mind a fejlesztés, mind a gyártás tekintetében. A piaci részesedést tekintve a HUBER+SUHNER AG a vezető szállítók között található. A vasút, autógyártás, építőipar és egyéb műszaki területeken a polymer technológiát és a vezetékes alkalmazásokat ajánlja; átfogóan a tervezéstől a gyártásig.

  Radox ®

  A Radox vezetékek elektronsugárral hálósított szigetelésűek, melyet kiváló termikus, kémiai, elektromos és mechanikai ellenállóképesség jellemez. A vékonyított kivitelezésnek köszönhetően a vezeték súly- és helytakarékos. A Radox kiváló tulajdonságainak megfelelően az általános feladatoktól egészen a specializált alkalmazások megoldásaihoz széles körben alkalmazható.

  A termékcsaládot HUBER+SUHNER fejlesztette ki és saját gyáraiban gyártja.

  Linkek

  Huber+Suhner AGwww.hubersuhner.com
  Kábelek ipari felhasználásraLF katalógus
  Kábelek a vasút számáraRadox vasúti katalógus
  Vasúti termékek
  Nagy teljesítéményű töltésRADOX ® HPC megoldások
  Petrolkémiai, finomító üzemi és vegyipari felhasználásRADOX ® OFL