• darkblurbg

    Az 1968-ban alapított Thermik Gerätebau GmbH, a képviselt speciális területen egyedülálló fejlődési mutatókkal, kizárólag saját fejlesztésű és legjobb minőségi kategóriába tartozó hőkapcsolókat és PTC ellenállásokat gyárt.

    A 100%-ig családi tulajdonban levő cég gyárai megtalálhatóak Németországban (Pforzheim és Thüringia),1987. óta USA-ban (New Bern),1992. óta Malájziában (Selangor),valamint Romániában (Nagyszeben) is.

    Az üzleti stratégia középpontjában a vevők érdekei állnak. A vevő-központú megoldások szerepe mellett kiemelt szerepe van az innovációnak is. A konkurens cégekkel való fejlesztési és fejlődési összehasonlításokban az elmúlt évek során a Thermik minden esetben megelőzte versenytársait. Az új típusok bevezetésével a Thermik hatékony eszközöket biztosít vevőkörének piaci részesedésük megtartásához és növeléséhez. A Thermik-et alapító Peter Hofsaess 192 szabadalmat jegyzett, amely hagyományokat a cég ma is kiemelten fontosnak tartja; így mára a Társaság egyedül több szabadalom tulajdonosa a területen, mint az összes többi versenytársa együttesen. Ezen kívül 2014-ben sorrendben ötödször nyerte el a Thermik Németország 100 leginnovatívabb vállalkozásainak egyike címet.

    A gyárakban az automatizáltság az elmúlt évek során végrehajtott fejlesztések eredményeként teljes fokú. A magas szintű gyártás-technológia, valamint a minőségbiztosítási és Kanban rendszer eredménye a pontos és megbízható szállítás - akár kis, akár nagy mennyiségről legyen szó. A gyárak közötti összekapcsolt PPS rendszer a felmerülő igények hatékony és gyors elosztását erősíti. A nulla százalékos hibáról minden egyes darab többszörös tesztje gondoskodik. A tesztek a gyártási folyamat során, továbbá a gyártási folyamat végeként is elvégzésre kerülnek, mielőtt a legyártott darabok a vevőhöz kerülnének. Ez garantálja az optimális minőséget a teljesen automatizált minőségbiztosítási rendszer részeként. A saját eszköz-fejlesztői osztály több mint 30 éves tapasztalata hozzájárul a komplex gyártási folyamatok biztonságához és a hatékony gyártáshoz.